پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

آمریکا نفت ونزوئلا را جایگزین نفت روسیه می‌کند

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد که مقامات آمریکایی در سفر به ونزوئلا در مورد جایگزینی صادرات نفت روسیه گفتگو می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه گفتند که دولت جو بایدن به دنبال کاهش تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا به عنوان بخشی از استراتژی گسترده ایالات متحده برای کاهش قیمت نفت است که به دلیل جنگ روسیه در اوکراین بشدت بالا رفت.

به گفته این منابع، مقامات ایالات متحده در روز‌های شنبه و یکشنبه با مقامات ونزوئلا در کاراکاس دیدار‌های رودرویی را آغاز کردند تا به نفت خام ونزوئلا اجازه بازگشت به بازار آزاد بین‌المللی داده شود.

کاخ سفید می‌خواهد روسیه را از ونزوئلا به عنوان مهم‌ترین متحد خود در آمریکای جنوبی، که تامین‌کننده ضروری نفت خام ایالات متحده است، دور کند.

پیشنهاد‌هایی که در پایتخت ونزوئلا مورد بحث قرار می‌گیرد، تحریم‌ها را برای مدتی محدود به خاطر امنیت ملی آمریکا کاهش می‌دهد. از زمانی که دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق آمریکا در سال ۲۰۱۷ تحریم‌های اقتصادی را علیه ونزوئلا آغاز و سپس تحریم‌های بخش نفت را در سال ۲۰۱۹ اعمال کرد. کاراکاس برای سرپا نگه داشتن بخش نفت خود به چین، روسیه و ایران تکیه کرده است. از سال ۲۰۲۰، پترولئوس د ونزوئلا شرکت نفت دولتی این کشور، حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز تولید می‌کرد.

به گفته افراد مطلع از سیاست دولت در این زمینه، با کاهش تحریم‌ها اکنون ایالات متحده صادرات نفت ونزوئلا را به خارج از شبکه صادرات غیرشفاف به چین و به پالایشگاه‌های خلیج فارس که نفت خام سنگین تولید ونزوئلا را پردازش می‌کنند، هدایت می‌نماید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر